dilluns, 21 de maig del 2012

Els corredors de l'equip al Corsica Raid Aventure

El proper 26 de maig i fins el dia 30, es disputarà a l'illa francesa de Còrsega, una nova edició del famós Corsica Raid Aventure, prova puntuable per les Adventure Raid Euro Series i Campionat d'Europa de Raids d'Aventura. Els corredors de l'equip Limit Zero Gemma Cabanas i Manel Satué formaran part de l'equip Catraid Trangoworld en aquesta edició del raid, actuals defensors del títol de campions del Corsica, juntament amb Xavi Rodriguez i Xavier Zapater, hauran d'enfrontar-se a 5 dies de cursa, seccions de barranc, coastering, mountain bike, neu, cordes, trail, orientació, caiac de mar i la famosa "coneixement de l'entorn corsa", de nit i de dia, enfrontant-se a potents equips de trajectoria mundial com Opavanet - Salomon - Merida, Raid Quechua o Vibram - Lafuma.

Podeu donar per segur que la resta d'equip seguirem els nostres companys dia a dia i els hi desitem molta sort en aquesta gran oportunitat que els hi han donat els amics de Catraid.

La cursa on-line aquí.


1 comentari:

  1. Hi, the live coverage will be done by Endorphinmag on http://www.endorphinmag.fr/evenement/corsicaraid.php. Enjoy it !!!

    ResponElimina